Komende evenementen

Lees hier de evenementen van de huidige maand en het hele schooljaarrcafé

NAAR SCHOOL IN AFFLIGEM

In Affligem is er een online aanmeldingssysteem om uw kind in te schrijven in een school naar keuze.
Klik hier voor meer informatie.

SCHOOLRESTAURANT

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart nodigen wij u graag uit op ons schoolrestaurant dat zal doorgaan in de vernieuwde Sanderuszaal (Bellekouter). Wees welkom!

Oudercafé

De ouderraad organiseert een tweede oudercafé waar u meester Peter kan leren kennen.

OPENKLASDAG KLEUTERSCHOOL

Benieuwd hoe het hier bij ons in de kleuterschool aan toe gaat? Kom maandag 13 februari zeker een kijkje nemen in al onze kleuterklassen. Onze directeur en kleuterjuffen verwelkomen jullie graag en staan klaar voor alle vragen! Kom binnen via de blauwe poort (kant Balleistraat).

PANNENKOEKENVERKOOP

Ons vijfde en zesde leerjaar verkopen lekkere pannenkoeken om het busvervoer en een deel van de activiteiten van hun sportklassen in Tongerlo deels mee te vergoeden.

De pannenkoeken zijn gemaakt volgens een recept uit grootmoeders tijd en smaken heerlijk! Ze zijn vacuüm verpakt en kunnen lange tijd in de diepvries bewaard worden.

Via deze bestelpagina kan u één of meerdere pannenkoeken aankopen. Eén pak bevat 12 pannenkoeken (= 1 kg) en kost 8 euro. Met deze bijdrage sponsort u dus de sportklassen van de leerlingen uit L5 en L6AB. De bestellingen worden meegegeven met de kinderen op donderdag 16 februari na schooltijd.

KERSTHAPPENING

Jingle bells! Ja, het is die tijd van het jaar! Kom op vrijdag 16 december naar de kerststand van de ouderraad voor een drankje en een hapje. Uiteraard alles in een gezellige kerstsfeer. De kinderen kunnen ondertussen samen genieten van een kerstfilm aangepast aan hun leeftijd. De bestellink en meer info vind je op deze webpagina.

FAMILIEWANDELING HALLOWEEN

Dankzij onze ouderraad organiseren wij samen met GO! BS De Regenboog een griezelig gezellige familiewandeling. Kom hier alle details te weten. Indien u via deze online bestelpagina een wandelpakket, soep en/of snoep aankoopt gaat de opbrengst naar materiaal voor Sint-Jan.

VERKOOP PAKKETTEN

Onze school verkoopt Milka- en bloembollenpakketten om speelplaatsmateriaal mee aan te kopen.

Kies via onze online bestelpagina uw gewenst(e) pakket(ten). Als wij ten laatste woensdag 5 oktober uw betaling ontvangen, geven wij in de week van 7 november uw bestelling mee met uw (klein)kind.

SAVE THE BELL

Leerlingen en leerkrachten zijn wel eens opgelucht als ze ’s avonds de schoolbel horen. Maar miljoenen kinderen en jongeren op aarde horen dit zelden of nooit. Met Saved by the bell zal ook onze school op 5 oktober, op de Internationale dag van de Leerkracht, de schoolbel eens extra laten rinkelen. Zo kan iedereen horen dat elk kind en elke jongere recht heeft op goed, kwaliteitsvol onderwijs.

DAG VAN DE SPORTBEWEGING

Basketters, hockeyers, ruiters, voetballers, dansers, judoka, atletiekers… kom op woensdag 28 september in je sporttenue naar school!

Samen met MOEV, de Vlaamse scholen, de lokale besturen, sportfederaties en sportclubs roepen we alle leerlingen op om in de outfit van hun favoriete sport(club) naar school te gaan. Zo treden de leerlingen op als ambassadeur en kunnen ze hun sportclub in de kijker plaatsen.