Komende evenementen

Lees hier de evenementen van de huidige maand en het hele schooljaar.

KERSTHAPPENING

Hou alvast vrijdagavond 16 december vrij in jouw agenda! De ouderraad heeft dan een leuk evenement in petto!

FAMILIEWANDELING HALLOWEEN

Dankzij onze ouderraad organiseren wij samen met GO! BS De Regenboog een griezelig gezellige familiewandeling. Kom hier alle details te weten. Indien u via deze online bestelpagina een wandelpakket, soep en/of snoep aankoopt gaat de opbrengst naar materiaal voor Sint-Jan.

VERKOOP PAKKETTEN

Onze school verkoopt Milka- en bloembollenpakketten om speelplaatsmateriaal mee aan te kopen.

Kies via onze online bestelpagina uw gewenst(e) pakket(ten). Als wij ten laatste woensdag 5 oktober uw betaling ontvangen, geven wij in de week van 7 november uw bestelling mee met uw (klein)kind.

SAVE THE BELL

Leerlingen en leerkrachten zijn wel eens opgelucht als ze ’s avonds de schoolbel horen. Maar miljoenen kinderen en jongeren op aarde horen dit zelden of nooit. Met Saved by the bell zal ook onze school op 5 oktober, op de Internationale dag van de Leerkracht, de schoolbel eens extra laten rinkelen. Zo kan iedereen horen dat elk kind en elke jongere recht heeft op goed, kwaliteitsvol onderwijs.

DAG VAN DE SPORTBEWEGING

Basketters, hockeyers, ruiters, voetballers, dansers, judoka, atletiekers… kom op woensdag 28 september in je sporttenue naar school!

Samen met MOEV, de Vlaamse scholen, de lokale besturen, sportfederaties en sportclubs roepen we alle leerlingen op om in de outfit van hun favoriete sport(club) naar school te gaan. Zo treden de leerlingen op als ambassadeur en kunnen ze hun sportclub in de kijker plaatsen.