Graag onze school steunen zonder enige moeite of extra kosten? Dat is mogelijk door al je online shopping via onze trooperpagina te doen. Even scrollen en je ontdekt de logo’s van meer dan 400 online shops. Zoals Bol.com, Booking.com, Coolblue, Collect&Go, Decathlon, Dreamland… noem maar op. Nadat je via onze trooperpagina doorgeklikt hebt naar de website van je keuze kan je shoppen zoals je altijd zou doen. Sint-Jan krijgt dan automatisch een commissie op je aankopen, zonder dat je zelf een eurocent meer betaalt. Win win dus!

Graag extra uitleg? Bekijk dan zeker dit filmpje!

ACTIES OP DIT MOMENT!

Mocht je van plan zijn kerstcadeautjes online te kopen, wil je dan even aan VBS Sint-Jan denken en eerst naar www.trooper.be/sintjan surfen? Van daaruit kan je doorklikken naar de webshop waarbij je wil shoppen, maar op die manier zorg je ervoor dat de webshop in kwestie ons een deeltje van jouw aankoopbedrag schenkt. En dat zonder dat je aankoop jou een cent meer kost! Geweldig toch?
‘t Zijn er trouwens veel die ons willen steunen: Bol.com, Coolblue, Booking.com, JBC, Torfs…

Boeken zijn een ideaal geschenk voor onder de kerstboom. Wil dat nu net lukken dat je bij BookSpot.be de hele maand december minstens 10% korting op alle boeken én gratis verzending scoort met de code EINDEJAAR!

Als je via www.trooper.be/sintjan bij BookSpot.be bestelt, krijgt VBS Sint-Jan ook nog eens gem. 5,6% commissie op jouw bestelling. Dat zou ook een mooi kerstcadeautje zijn voor ons.

  1. Surf naar www.trooper.be/sintjan.
  2. Klik op de button van BookSpot.be.
  3. Snuister rond en vul je winkelmandje met boeken.
  4. Betaal je bestelling.
  5. Wij krijgen gem. 5,6% commissie op jouw aankoop zonder dat die jou een cent meer kost.