Middagpauze / speeltijd

’s Middags kunnen de leerlingen op school blijven eten. Ze kunnen een warme maaltijd (soep, aardappelen, vlees, groenten) gebruiken (niet op woensdag) of boterhammen meebrengen.

De prijs voor een maaltijd bedraagt €3,30 voor de kleuters en €3,80 voor de kinderen van de lagere school.

Tijdens de middagpauze kan men in de eetzaal soep bekomen aan 0,60 euro.

Men kan ook een drankje van thuis meebrengen (ENKEL WATER OF MELK) of gratis water op school bekomen.

De bijdrage voor middagtoezicht is 0,50 euro per leerling.

Wij leren onze kinderen zorg dragen voor het milieu. Boterhammen worden in een brooddoos meegebracht, niet in aluminiumfolie of andere verpakking!

Leerlingen die ’s middags naar huis gaan eten, kunnen vanaf 13.15 uur terug naar school komen.

Het toezicht op de speelplaats begint pas om 13.15 uur.

 

De warme maaltijden worden per maand besteld. Wie afwezig is en dit niet voor 9 uur laat weten zal een maaltijd aangerekend worden.

 

Als tussendoortje zijn enkel melk, water, fruit/groente en een droge koek toegelaten op onze school. Maak gebruik van een drinkbus zodat de kinderen

ze gratis kunnen vullen met leidingwater.

De afrekening gebeurt door middel van een factuur die via e-mail wordt verstuurd. Betalen kan door middel van overschrijving. De betalingsperiode is 30 dagen. Wanneer deze periode overschreden wordt, zullen alle niet noodzakelijke voorzieningen gestopt worden tot de factuur vereffend is. Ouders worden hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht.

 

Indien u problemen ondervindt met het betalen van de schoolrekening dan kunt u contact opnemen met de directie . Het is de bedoeling dat er afspraken worden gemaakt over een aangepaste betalingswijze. Wij verzekeren een discrete behandeling van uw vraag.