juni 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

 

INSCHRIJVINGEN NIEUWE LEERLINGEN 2019 - 2020.

De inschrijvingsperiode voor de kinderen die na digitale aanmelding een ticket hadden gekregen, is voorbij. Nu wordt bekeken in welke school er plaats is voor kinderen die op de wachtlijst staan.

Woensdag 5 juni starten we in alle scholen met vrije inschrijvingen.

 

OPRUIMACTIE.

Maandag 27 mei hebben de leerlingen van onze school samen met de leerlingen van De Regenboog alle straten in Teralfene opgeruimd. Eco Man fietste door de straten om de kinderen aan te moedigen. Het is belangrijk om onze kinderen bewust te maken van de milieuproblematiek. Dat wij dit met de twee basisscholen van Teralfene deden, was een bewuste keuze en een fijne ervaring.

 

DOORLICHTING DOOR ONDERWIJSINSPECTIE.

Van 3 tot 7 juni 2019 zal de onderwijsinspectie onze school doorlichten. Dat wil zeggen dat ze zowel de infrastructuur, de veiligheid als het pedagogisch aspect zullen beoordelen. Omdat de leraars soms op gesprek moeten, bestaat de kans dat een andere leraar de klas overneemt. Wij proberen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. De leerlingen zullen geen hinder ondervinden.

 

PINKSTERMAANDAG: 10 JUNI 2019.

Maandag 10 juni is het tweede pinksterdag. Het is voor iedereen een vrije dag:

  • Geen opvang
  • Geen warme maaltijden

Sommige ouders hadden een maaltijd aangekruist, maar geen nood, wij hebben voor die dag geen maaltijden besteld.

Dinsdag 11 juni vertrekken de leerlingen van de derde graad op moerasklas.

 

SCHOOLRESTAURANT: 21 EN 22 JUNI 2019.

Dit jaar gaat ons schoolrestaurant door op VRIJDAG 21 EN ZATERDAG 22 JUNI 2019. De formule blijft dezelfde als de voorbije jaren. Het is de laatste activiteit van het schooljaar. Noteer het alvast in jullie agenda! Volgende week worden de affiches en de uitnodigingen meegegeven aan de leerlingen.

 

KALENDER.

De kalender van juni zal uitzonderlijk maandag doorgestuurd worden.

Woensdag 5 juni komt de fotograaf klasfoto’s nemen. Deze klasfoto krijgen jullie op het einde van het schooljaar gratis als aandenken aan het voorbije jaar.

 

 

Directie en schoolteam

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief