mei 2019

NIEUWSBRIEF MEI 2019

 

INSCHRIJVINGEN NIEUWE LEERLINGEN 2019 - 2020.

Alle ouders die zich hebben aangemeld kregen een  brief van de gemeenteambtenaar. Hierin staat waar je je kind (of kinderen) kan inschrijven. De inschrijvingsperiode start van maandag 6 mei 2019 en loopt tot vrijdag 24 mei 2019. In elke school van Affligem kan je tijdens de schooluren inschrijven na afspraak. Daarnaast zijn er 3 avonden voorzien om in te schrijven: dinsdag 7 mei 2019, woensdag 15 mei 2019, donderdag 23 mei 2019. TELKENS VAN 18.00 TOT 20.00 UUR.

 

MAAND MEI = PLASTICVRIJ.

In de maand mei willen wij onze school plasticvrij houden. De kinderen brengen een drinkbus mee en een koekendoosje. De drinkbus mag op school bijgevuld worden, enkel water is toegestaan. De droge koek is uit de verpakking. Met deze actie willen we de kinderen bewust leren omgaan met alternatieven voor plastic. Wij danken jullie alvast voor de medewerking.

 

NIEUWE ZITBANKEN OP DE KLEUTERSPEELPLAATS!

Met de opbrengst van DE KERSTMARKT die de ouderraad organiseerde, hebben we zitbanken voor de kleuters aangekocht. Met dank aan de ouderraad voor de organisatie en aan iedereen die meehielp.

                                     

VAN DRINKWATER NAAR MIDDAGTOEZICHT.

Omdat het niet toegestaan is om drinkwater als benaming voor middagtoezicht te gebruiken, zal op de rekening van april enkel de benaming middagtoezicht gebruikt worden. Zo staat het ook in het schoolreglement. De bijdrage van 0.50 euro blijft ongewijzigd.

 

SCHOOLRESTAURANT: 21 EN 22 JUNI 2019.

Dit jaar gaat ons schoolrestaurant door op VRIJDAG 21 EN ZATERDAG 22 JUNI 2019. De formule blijft dezelfde als de voorbije jaren. Het is de laatste activiteit van het schooljaar. Noteer het alvast in jullie agenda!

 

 

 

Directie en schoolteam

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief