centraal aanmelden

Beste ouders

 

Vanaf MAANDAG 11 FEBRUARI 2019 start om 9.00 uur de centrale aanmelding van nieuwe leerlingen. Voor leerlingen die reeds bij ons op school zitten, hoef je niets te doen. Zij blijven ingeschreven.

Van 11/02/2019 9.00 uur tot zondag 24/02/2019 16.00 uur hebben de broers en zussen van kinderen die op onze school zitten voorrang. Zij worden aangemeld via de website https://affligem.aanmelden.in. Zorg er voor dat je de kids-ID of de ISI+ kaart bij de hand hebt. Je hebt het rijksregisternummer van je kind nodig. Digitaal aanmelden is noodzakelijk om voorrang te krijgen. Na 24 februari valt de voorrangsregel weg.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je naar de infoavond komen:

 

MAANDAG 11 FEBRUARI 2019 OM 20.00 UUR IN DE Dr. TISTAERTZAAL (ingang sporthal) BELLESTRAAT, AFFLIGEM

ALLE DIRECTIES ZULLEN AANWEZIG ZIJN OM OP JOUW VRAGEN TE ANTWOORDEN

 

Ken jij iemand die interesse heeft in onze school? Die nieuwe inwoners zijn in onze gemeente en hun kinderen naar onze school willen sturen? Nodig hen uit om naar de infoavond te komen, wij zullen hen verder helpen. Het is belangrijk om zo veel mogelijk gezinnen te bereiken.

 

MAAR NOGMAALS: ALS JULLIE KINDEREN REEDS BIJ ONS OP SCHOOL ZITTEN DAN HOEF JE NIETS TE DOEN. DIE LEERLINGEN BLIJVEN INGESCHREVEN.

 

 

Met vriendelijke groeten

Johan Roggeman

Directeur

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief