januari 2019

NIEUWSBRIEF JANUARI 2019

 

 

INTERACTIEVE LED SCHERMEN VOOR DE EERSTE GRAAD

 

Met de opbrengst van het openingsfeest van onze speelplaats kunnen we 2 interactieve led schermen aankopen. De schermen zijn besteld bij Digiconsult en zullen in het 2de leerjaar door juf Lydia/juf Phoebe en in het 1ste leerjaar door juf Kaatje gebruikt worden. Bedankt voor jullie massale aanwezigheid en steun!

 

DE WARMSTE WEEK: ACTIES

 

Op de voorbije kerstmarkt werden ten voordele van de warmste week hartjes, een cd en snoepzakjes verkocht. Dit bracht 500 euro op. Het geld werd donderdag 20 december in Wachtebeke aan ‘De Warmste Week’ gegeven.

 

Juf Kaatje vormt samen met 3 vriendinnen het ‘TEAM ANNA POPS’. Zij zullen met passie voor het leven, passie voor alles en iedereen die ons leven kruist een uitdaging aangaan.

TEAM ANNA POPS zal deelnemen aan de 100 km-run voor Kom op tegen Kanker. De leerlingen van het 1ste leerjaar van juf Kaatje zullen de dag na Driekoningen sterzingen.

 

Meester Jente zal de 24-uren zwemmarathon van de reddingsclub Ternat, Asse, Lebbeke vzw coördineren. De marathon gaat door in het gemeentelijk zwembad ‘Den Aarberg’ in Asse op vrijdag 21 en zaterdag 22 december 2018.

 

LEERLINGENRAAD

 

De leerlingenraad is samengesteld en heeft al enkele vergaderingen achter de rug. Ze kozen voor elk leerjaar een buitenspel uit de spelotheek  van Asse. De bedoeling is om elke maand nieuw buitenspeelgoed te ontlenen. Hierdoor varieert het spelaanbod regelmatig.

 

 

Vrolijk en Vredevol Kerstfeest

En een

Heel Gelukkig Nieuwjaar

Tot in 2019!

Directie en schoolteam

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief