januari 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

BUITENAANLEG: speelplaats en sanitair blok.

Gisteren werd op de werfvergadering groen licht gegeven voor het gebruik van de nieuwe speelplaats. De aannemer zorgde er voor dat we vóór het bouwverlof een groot deel in gebruik kunnen nemen. Het balspeelplein wordt in het voorjaar verder afgewerkt en de ruimte rond het balspeelplein mag als speelplaats gebruikt worden. Sinds deze morgen spelen de kleuters en de leerlingen van het lager onderwijs afzonderlijk. Het is nog een beetje wennen maar de aanpassing zal niet lang duren. De kinderen zijn alvast heel enthousiast. Voor het schoolteam is het een verademing na weken puzzelen, veranderen, extra aandacht bij toezicht. Bedankt schoolteam, ouders en leerlingen voor het geduld. Beetje bij beetje komt alles goed.

’s Middags kunnen de kinderen afgehaald worden op de kleuterspeelplaats. ’s Avonds haal je de kleuters af op hun speelplaats, de leerlingen van het lager op de nieuwe speelplaats. De in- en uitgangen blijven zoals ze nu zijn.

HELM OP, FLUO TOP: BIJDRAGE VAN DE GEMEENTE AFFLIGEM.

Het gemeentebestuur heeft aan alle leerlingen van de basisscholen van Affligem een fluo hesje gegeven. Hiermee helpen ze onze kinderen om zichtbaar te worden in deze donkere dagen. De hesjes worden in de klas voorzien van naam en voornaam. Het is uiteraard de bedoeling om dit hesje altijd te dragen als kinderen zich op de openbare weg begeven. Bedankt gemeentebestuur voor jullie bijdrage. Zo werken we samen aan een veilige schoolomgeving.

 

2018?

 

Wat kan mooier zijn

dan geluk ervaren

 

Wat kan waardevoller zijn

dan een goede gezondheid

 

Wat kan je meer motiveren

dan positief in het leven staan

 

Wat kan je meer van het leven doen genieten

dan goede voornemens waar te maken

 

Laat 2018 geen vraagteken zijn

Maar een gelukkig jaar

In goede gezondheid

Met een portie goede voornemens

Die je laten genieten.

 

GELUKKIG NIEUWJAAR!

 

Directie en schoolteam

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief