extra november 2017

EXTRA NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017

 

AFWEZIGHEID LEERKRACHTEN.

 

 

Onze zorgcoördinator, juf Marina is afwezig. Haar functie wordt overgenomen door juf Salie.

Meester Klaas en juf Eline vullen de uren van juf Salie in. Juf Eline staat in het 4e leerjaar B, meester Klaas zal zowel in het 4e leerjaar A als B staan.

 

Juf Anja (2e kleuterklas A) is eveneens afwezig. Juf Saskia vervangt haar. De lestijden die gepresteerd worden door juf Sarah blijven onveranderd.

 

 

HELM OP, FLUO TOP.

 

Voor het 2e jaar op rij nemen we deel aan de actie ‘helm op, fluo top’. Het is de bedoeling om de kinderen ertoe aan te zetten om een hesje en eventueel een helm te dragen.

Voor uitstappen zijn enkele hesjes beschikbaar op school.

Door deze actie willen wij de zichtbaarheid in de herfst- en winterperiode verbeteren. Dit komt de veiligheid ten goede.

 

 

VERLOREN VOORWERPEN.

 

Het valt ons op dat meer en meer kinderen hun kledij achterlaten op de speelweide. Bij navraag in de klas weten heel wat kinderen niet meer of het kledingstuk van hen is. Wij hangen die dan bij de verloren voorwerpen in het kleuterzaaltje.

We kunnen de kledingstukken gemakkelijk teruggeven als er een naam instaat. Op die manier vermijden we dat kledij verloren gaat of dat iemand verkeerde kledij meeneemt.

Gelieve minstens de familienaam in de kledingstukken van uw kind te schrijven.

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten

 

Directie en schoolteam

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief