november 2017

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017

 

 

WEGENWERKEN BALLEISTRAAT: laatste stand van zaken.

Vorige maandag is er een extra werkploeg ingezet om de werken ter hoogte van onze school uit te voeren. Dinsdag kwam er nog een werkploeg bij. Wie de werken opvolgt heeft gemerkt dat het nu vooruit gaat. De bedoeling is om na de herfstvakantie de bestrating ter hoogte van de school klaar te hebben.

 

BUITENAANLEG: SPEELPLAATS MET OVERKAPPING/SANITAIR BLOK.

De grondwerken zijn uitgevoerd. Ook de drainage, de afvoerpijpen en de wachtbuizen voor elektriciteit zijn aangebracht. De funderingen voor het sanitair blok zijn uitgegraven. De aannemer is begonnen met het aanvoeren van steenslag. De nieuwe speelplaats bestaat uit 3 delen. Een balspeelplein, een open speelplaats en een overdekte speelplaats.

 

PEDAGOGISCH PROJECT GOEDGEKEURD.

De algemene vergadering van onze vzw heeft ons schooleigen pedagogisch project goedgekeurd. Door een defect aan ons kopieerapparaat kunnen wij onze schoolbrochure nog niet afdrukken. Na de herfstvakantie zal onze brochure klaar zijn en zullen wij die aan iedereen bezorgen. We zullen dan ook jullie goedkeuring vragen.

 

SPEELWEIDE = LAARZEN.

Aangezien we niet anders kunnen dan de leerlingen op de speelweide te laten spelen vragen wij om jullie kinderen passende kledij te laten dragen. Laarzen zijn zeker toegestaan en voor ons ook gemakkelijk. In de meeste klassen doen de leerlingen hun schoenen/laarzen uit en lopen op hun kousen. Ze mogen (goedkope) pantoffels meebrengen. Laarzen kunnen gemakkelijk aan en uit en er kan met stift een naam ingeschreven worden.

Bij regenweer kunnen de kinderen schuilen onder de tent waarvoor de ZvT zorgde.

 

 

 

Met vriendelijke groeten

 

Directie en schoolteam

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief