extra oktober 2017

EXTRA NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017

WEGENWERKEN BALLEISTRAAT: laatste stand van zaken.

Ter hoogte van de voorkant van de school vorderen de werken volgens schema. Tijdens het weekend is het mogelijk maar niet aan te raden om met de auto deze weg te gebruiken.

De blauwe poort blijft voorlopig gesloten.

Een oproep voor wie toch nog gebruik maakt van de parking om de kinderen naar school te brengen of af te halen. Mijn welgemeende dank aan diegenen die dit niet doen en aan de veiligheid van onze leerlingen denken.

VOOR DE VEILIGHEID

VAN DE LEERLINGEN

 

PARKING ENKEL VOOR PERSONEEL

 

In ‘Hof ter Elst’ is het mogelijk om voorbij de Langeweg te parkeren. Dan kan je de kinderen te voet naar school brengen.

Parkeren kan ook in de Potaardestraat. Dan kan je eveneens langs de Langeweg de school veilig bereiken.

BUITENAANLEG: SPEELPLAATS EN OVERKAPPING.

Door het slechte weer hebben wij een groot probleem. Bij regenweer kunnen onze leerlingen niet schuilen. We deden al navraag bij jeugdbewegingen om tenten te gebruiken maar dat is niet mogelijk. Het gemeentebestuur stelde de vraag aan de Civiele Bescherming maar die kunnen ons niet helpen. Een tent huren is voor ons onbetaalbaar. De kleuters gaan bij regenweer in het zaaltje, de leerlingen lager gaan in de parochiezaal. Mocht er iemand een haalbare oplossing hebben, laat het ons dan zo vlug mogelijk weten.

 

Met vriendelijke groeten

 

Directie en schoolteam

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief