februari 2017

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2017

Een geslaagde kerstmarkt en een succesvol onbijtpakket: bedankt!

Kerstmarkt.

Vrijdag 16 december 2016 organiseerden wij voor het eerst een kerstmarkt in de cultuurzaal ‘Sanderus’. Het optreden van ons kerstkoor en het aansluitend muzikaal intermezzo viel bij iedereen in de smaak.

De opkomst was zo groot dat we om 19 uur niets meer te eten konden aanbieden, waarvoor onze excuses.

Onze koekenbak voor Music For Life bracht 528,96 euro op.

Ontbijtpakket.

Zondag 29 januari 2017 waren wij om 5.45 uur al paraat om 455 pakketten voor volwassenen en 155 pakketten voor kinderen klaar te maken. Om 7.30 uur vertrokken de laatste auto’s om de pakketten aan huis te leveren. Om 9.30 uur sloten we de deur. Iedereen was bediend. Heel voldaan keerden wij naar huis terug. Nu is het nog genieten van lovende woorden. Het was super en daar zijn we fier op.

Een dank u wel voor alle mensen die ons gesteund hebben. Bedankt, schoolteam en vrijwilligers voor het werk. Het was aangenaam samenwerken.

renovatie klaslokaal 5de leerjaar.

Toen ik na de kerstvakantie gevraagd werd om naar het 5de leerjaar te gaan, werd ik aangenaam verrast door de dankbetuigingen van de leerlingen. Zij vinden hun lokaal ‘de max’ en hebben hun eerste indruk op papier gezet. Het doet deugd om zoveel erkenning te krijgen. Deze dankbetuiging is voor de ganse ploeg die meegeholpen heeft.

facturen digitaal.

Vanaf de maand januari 2017 worden de schoolfacturen via mail bezorgd. Ons administratief programma wordt hiervoor aangepast. Om alle misverstanden te vermijden, krijgen de ouders ook een laatste keer een papieren versie. Vanaf februari zal het enkel een digitale versie zijn. Eventuele problemen kunnen aan het secretariaat gemeld worden.

oproep.

Het is als basisschool niet altijd gemakkelijk om nieuwe materialen aan te kopen. Toch willen wij niet achterblijven. Daarom doen wij met bijhorende brief een oproep aan alle (groot)ouders om vervangen materiaal niet weg te gooien. Als je een televisie, een laptop, een muziekinstrument, die nog in goede staat zijn wil weg doen, noteer het merk en type op de lijst. Wij nemen dan contact op om te zien of het voor school bruikbaar is. Zo kunnen diverse materialen een nieuwe bestemming krijgen en zijn we duurzaam bezig.

 

ONZE EERSTKOMENDE ACTIVITEIT: SCHOOLRESTAURANT op VRIJDAG 10 EN ZATERDAG 11 MAART 2017.

Met smakelijke groeten

 

Directie en schoolteam

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief