mei 2016

NIEUWSBRIEF MEI 2016

 

 

 

ZONDAG 10 APRIL 2016: paasbrunch: BEDANKT OUDERRAAD!

De ouderraad heeft er alles aan gedaan om ons te laten aanschuiven aan een heerlijk buffet. Ruim 250 volwassenen en kinderen zakten af naar de cultuurzaal ‘Sanderus’ om samen te brunchen. Liefst 1525,69 euro is ter beschikking gesteld van de school om materiaal aan te kopen. Dit jaar besteden we dit mooie bedrag aan ICT materiaal. We houden jullie op de hoogte van de aankopen.

ZATERDAG 14 MEI 2016: KINDERDISCO EN OUDERFUIF.

Het initiatief dat vorig jaar door enkele ouders genomen werd, is dit jaar overgenomen door de ouderraad. Een fuif voor jong en minder jong waar kinderen en ouders elkaar eens op een andere manier ontmoeten. Ook deze opbrengst zal gebruikt worden voor de aankoop van ICT materiaal. We streven er naar dat elke klas een eigen iPad krijgt.

BOERDERIJKLAS VOOR DE 2de GRAAD.

Woensdag 20 april 2016 vertrokken onze leerlingen van het derde en vierde leerjaar naar de Spermaliehoeve in Middelkerke. De boerderij leren kennen, werken op de boerderij, een bezoek aan een melkveehouderij, op een pony rijden, volksdans, volksspelen, wandelen langs de kustlijn, fuiven en een eigen broodje bakken zorgden voor 3 onvergetelijke dagen. Samen met de kinderen hebben wij kunnen genieten van droog en zonnig weer.

DOORLICHTING SCHOLENGEMEENSCHAP.

Alle scholen van onze scholengemeenschap worden doorgelicht. Ook onze school komt aan de beurt. Van 17 tot 20 mei komt het inspectieteam naar onze school. Voor de leerlingen verandert er niets. Het gaat over de globale werking van de school.

SCHOOLFEEST: ZATERDAG 28 MEI 2016 OM 14.00 UUR.

Onze leerlingen zullen op 28 mei hun beste beentje voorzetten op het podium in de Bellekouter. De voorbereidingen zijn volop bezig en het wordt een spetterend dansfeest. Het thema voor dit jaar is STERREN OP DE DANSVLOER. Iedereen is welkom! Het is meteen de laatste activiteit van dit schooljaar.

 

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief