februari 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

DRIEKONINGEN.

Een welgemeende dank je wel, ouders, grootouders en buren! Onze kleuters zongen Driekoningen en brachten liefst 850 euro, een televisie (42 inch beeldscherm) en een dvd speler naar school! Met de centen zal naargelang de noodzaak, nieuw materiaal aangekocht worden. De leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar trokken ook de straat op om te zingen. 366,00 euro gaat integraal naar Nepal waar het gebruikt wordt om onderwijs te verstrekken. Dank je wel voor de steun!

CARNAVAL OP SCHOOL.

De laatste week voor de krokusvakantie is het carnaval op school. De leerlingenraad organiseert enkele leuke activiteiten en op vrijdag vieren we samen feest. Maandag gekke hoeden, dinsdag gekke broeken, woensdag omgekeerde dag en donderdag kleurendag (de kledij is zo veel mogelijk dezelfde kleur)

EINDEJAARSDRINK ‘ZOT VAN TERALFENE’.

Net zoals de voorbije jaren was de eindejaarsdrink van ZvT een groot succes. Op zondag 28 februari 2016 krijgen wij een buscheque van RANTOUR ter waarde van 500,00 euro. Bedankt aan iedereen die zijn steentje bijdroeg aan dit mooi initiatief.

SCHOOLRESTAURANT: 11 en 12 maart 2016.

Net zoals vorig jaar openen wij ons restaurant op vrijdag en zaterdag. De uitnodigingen en de affiches worden binnenkort meegegeven. Hoe meer affiches aan het raam, hoe meer bekendheid. Alvast bedankt voor de medewerking. Het concept blijft hetzelfde. Slagerij Peter verzorgt het buffet.

OUDERRAAD.

Dit jaar organiseert de ouderraad voor de 2de maal haar PAASBRUNCH. Door het grote succes van vorig jaar gaat de brunch door in de cultuurzaal Bellekouter op ZONDAG 10 APRIL 2016.

ZATERDAG 14 MEI 2016 organiseren zij een fuif voor kinderen en volwassenen. De fuif gaat door in de PAROCHIEZAAL.

Zo zie je: voor elk wat wils! Jullie steun doet ons veel plezier.

 

ZET JE OUDE SPEELGOED ALVAST OPZIJ. OP 17 MAART 2016 KAN JE HET OP SCHOOL VERKOPEN. BINNENBRENGEN MAG VANAF MAANDAG 14 MAART 2016! TEN VOORDELE VAN AYUDE, HULP VOOR FILIPINO KINDEREN.

 

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief