januari 2016

NIEUWSBRIEF JANUARI 2016

PANNENKOEKENVERKOOP.

Ten voordele van de boerderijklassen werden door de juffen en de leerlingen van de 2de graad pannenkoeken verkocht. Bijna 600 kg ging de deur uit. De opbrengst gaat integraal naar de openluchtklassen. Een grote dank je wel voor alle steun. Als afsluiter kregen de leerlingen van de 2de graad een pannenkoek aangeboden. Smakelijk iedereen!

TWEEDE RAPPORT.

Deze nieuwsbrief behoort bij het 2de rapport van dit schooljaar. Er werden enkele aanpassingen gedaan. Alles op een rijtje:

v  Bij elke toets staat nu de datum van afname.

v  De ‘algemene commentaar’ is in 2 vakken opgesplitst: individuele commentaar en algemene mededeling (bijvoorbeeld: prettige vakantie.)

v  De smiley ‘onvoldoende’ is bij de attitudebeoordeling veranderd in ‘zwak’. Het was de bedoeling om dit ook in het vak ‘wat vind ik …’ te zien verschijnen. We passen het aan bij het volgend rapport.

Enkele ouders merken terecht op dat het oudercontact dit jaar vrij laat doorgaat. Wij zijn ons daar terdege van bewust en zullen volgend schooljaar een eerste oudercontact voor het lager kort na het eerste rapport houden.

EINDEJAARSDRINK ‘ZOT VAN …’ VRIJDAG 18 DECEMBER 2015.

Vrijdag aanstaande kan je in de tuin van de pastorie terecht voor de eindejaarsdrink van ‘de zot van Teralfene’. De opbrengst gaat ten dele naar de basisscholen van Teralfene. Tot dan ?

ONTBIJTPAKKETTEN 31 JANUARI 2016.

Het is weer zover!!! Vanaf heden kunnen jullie ons lekker ontbijtpakket bestellen. Op 31 januari 2016 bezorgen wij jullie in alle vroegte (of een beetje later) een goed gevulde doos met allerlei lekkernijen. Wedden dat jullie het weer heerlijk zullen vinden?

MAANDAG 4 JANUARI 2016 IS HET ZWEMBAD GESLOTEN. GEEN ZWEMMEN VOOR 3de GRAAD EN 3de KLEUTERKLAS

 

Zalig Kerstfeest

en Gelukkig Nieuwjaar

Geniet van gezellige feestdagen!

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief