december 2015

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015

 

OUDERCONTACTEN.

Dit schooljaar zal het eerste algemene oudercontact op volgende data gehouden worden:

Kleuteronderwijs: woensdag 17 februari 2016

Lager onderwijs: woensdag 20 januari 2016

Omwille van het groot aantal leerlingen per leerjaar is het mogelijk dat de leraar een 2de dag nodig heeft. De klastitularis zal jullie hiervan op het gepaste moment op de hoogte brengen.

Op woensdag 13 januari 2016 en woensdag 2 maart  is het pedagogische studiedag.

PANNENKOEKEN VOOR BOERDERIJKLASSEN.

Dit schooljaar gaan de leerlingen van de 2 de graad voor het eerste op boerderijklas. Om de kostprijs, 110 euro, betaalbaar te houden verkopen we pannenkoeken aan 7 euro per pakje van ongeveer 1 kilogram. Bestellen kan nog tot 6 december. Op 7 december geven wij de bestelling door aan de fabrikant. Alvast bedankt voor jullie medewerking. De juffen maken er een boeiende boerderijklas van!

BUSVERVOER ZWEMBAD.

Vanaf dit schooljaar zal aan de ouders een kleine bijdrage gevraagd worden voor het busvervoer naar het zwembad in Liedekerke. Wij rekenen 3,00 euro per leerling per rit. De leerlingen van de 2de graad gingen 9 keer zwemmen. De bijdrage op de volgende factuur zal 9 x 3,00 euro = 27,00 euro zijn. De school legt de rest bij.

ZONDAG 29 NOVEMBER 2015: eerste zondag van advent.

In deze adventsperiode willen we ook even stilstaan bij kinderen en ouders die door ramp en tegenspoed nood hebben aan hulp. Een oudleerling van onze school heeft na de aardbeving in Nepal een project opgezet om enkele kinderen de kans te geven om naar school te gaan. Wij doen geen speciale actie maar in de klassen staat een spaarpot waarin leerlingen geheel vrijblijvend een bijdrage kunnen steken.

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief