oktober 2015

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2015

OPENLUCHTKLASSEN DAVERDISSE.

Deze nieuwsbrief is in Daverdisse geschreven. Aanwezig zijn op de openluchtklassen is voor mij heel belangrijk. Leraren, stagiaires, de kookploeg, allemaal willen ze er voor onze kinderen het beste van maken. Voor de leerlingen is het een onvergetelijk ‘lagere-school-hoogtepunt’. Bedankt, bosklasteam, voor zoveel inzet!

De vlotte verkoop van wafeltjes zorgt er voor dat we de kostprijs niet hoeven te verhogen. Bedankt allemaal voor de steun!

Naast de derde graad gaat dit jaar ook de tweede graad op openluchtklas. Zij zullen in de loop van het schooljaar ook een actie op touw zetten om hun vervoer te bekostigen. Hierdoor kunnen wij de maximumfactuur respecteren. Je hoort nog van ons.

RETRO – ZOT VAN TERALFENE EN SINT-JAN.

Voor het tweede jaar op rij delen wij in de opbrengst van ‘retro i.s.m. de zot van Teralfene’. Liefst 360 euro mocht ik op onze rekening storten. Retro was te zien op de kermis in september.

Bedankt voor deze steun!

BOEKENBEURS.

Op vrijdag 30 OKTOBER 2015 organiseren wij voor de derde keer onze tweejaarlijkse boekenbeurs. Dé gelegenheid om onze leerlingen op een aangename manier in contact te brengen met vertellingen, Geronimo Stilton en de boekenwereld.

Iedereen is van harte welkom.

FAIR TRADE SCHOOL?

Graag! En we doen er ook iets aan. Duurzaamheid is heel belangrijk en als je daar eerlijke handel aan toevoegt dan ben je op de goede weg om een Fair Trade school te worden.

Wij drinken enkel Fair Trade koffie. We bieden de kinderen, in samenwerking met de gemeente, twee maal per jaar Fair Trade fruit aan. We nemen ons gezondheidsbeleid heel ernstig. Hierbij komt dat we op verjaardagen onze leerlingen Fair Trade fruitsap zullen aanbieden. Ook op ons schoolfeest zal enkel deze fruitsap te verkrijgen zijn.

Fair Trade school? De moeite waard om er werk van te maken!

 

 

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief