September 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015

NIEUW SCHOOLJAAR.

Bij de start van het nieuwe schooljaar mogen we twee nieuwe leraren verwelkomen. Juf Silke zal deeltijds in de derde kleuterklas B met juf Anja samenwerken, meester Pieter zal de deeltijdse splitsing van het vijfde leerjaar voor zijn rekening nemen.

Juf Nathalie staat voltijds in het zesde leerjaar B en Juf Elisa heeft een gemengde opdracht: deels tweede en deels derde leerjaar. Bij de kleuters staat juf Vroni in de eerste kleuterklas terwijl juf Marleen doorschuift naar de tweede kleuterklas.

Wij zijn er klaar voor!

Gezondheidsbeleid.

 

Vanaf dit schooljaar staan we enkel melk en water toe als drankjes. Bij het middagmaal wordt soep voorzien. Soep en melk worden aangerekend, water is gratis. Melk en water mogen ook van thuis meegebracht worden.

Voor de warme maaltijden gaan we in zee met een ander cateringbedrijf: Vlaams Lekker. De kostprijs blijft dezelfde: 3,00 euro voor kleuters, 3,50 euro voor lagere school kinderen.

Vanaf dinsdag 8 september voorzien wij fruit in het kader van Tutti Frutti. Ouders kunnen er voor kiezen om zelf fruit mee te geven of inschrijven voor schoolfruit. Inschrijven kan door middel van bijhorend formulier.

 

 

RIJ NAAR DE KERK.

 

De rij naar de kerk zal enkel aan het eind van de schooldag begeleid worden. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 15.25 uur, op woensdag om 12.05 uur.

Maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag gaat de rij niet verder dan de parking.

 

Extra-muros activiteiten.

De leerlingen van de derde graad gaan van 28 september 2015 tot 2 oktober 2015 op openluchtklas naar Daverdisse. Naar jaarlijkse gewoonte worden wafeltjes verkocht om de kostprijs te drukken. Op onze infoavonden kunnen al wafeltjes gekocht worden. De leerlingen van de derde graad zullen de wafeltjes na school te koop aanbieden op de parking, aan de schoolpoort van de kleuters en op de boerenmarkt.

 

 

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief