februari 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

Gezondheidsbeleid.

In het kader van ons gezondheidsbeleid willen wij de kinderen aanmoedigen om enkel melk en water te drinken. In de tweede kleuterklas B en in het eerste leerjaar B is een mini proefproject aan de gang. Twee bedrijven hebben een watertank in beide lokalen geplaatst. Het initiatief wordt door de kinderen en door de ouders positief onthaald.

Grootoudersfeest.

Donderdag 29 januari 2015 konden de grootouders van onze kleuters genieten van hun feest. Vorige jaren was er een eucharistie- of gebedsviering. Dit jaar gooiden de kleuterjuffen het over een andere boeg: clown Rocky zorgde voor een interactieve show, aangevuld met een dansoptreden van de kleuters. Na afloop zagen we zowel bij de grootouders als bij de kleuters alleen maar blije gezichten. Een meer dan geslaagde namiddag. Proficiat kleuterjuffen en kleuters!

Ontbijtpakketten.

Op zondag 8 februari 2015 komt het schoolteam lang voor het ochtendgloren in actie om 700 ontbijtpakketten klaar te maken. Tussen 7.00 uur en 9.30 uur worden ze aan huis bezorgd. Wij willen iedereen bedanken voor het bestellen van pakketten en zullen ons uiterste best doen om jullie een smakelijk ontbijt aan te bieden.

Schoolrestaurant.

Onze volgende afspraak is op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2015. Wij nodigen jullie allen uit om lekker te komen eten in ons restaurant. Net zoals vorig jaar werken we samen met ‘slagerij Peter’. Voor het eerst openen wij het restaurant op vrijdag 20 maart. Op zondag is het gesloten.

Inschrijvingen schooljaar 2015 – 2016.

Voor het komende schooljaar ziet het inschrijvingsbeleid er als volgt uit:

v  Vanaf maandag 2 maart 2015: voorrang aan broers en zussen van kinderen die reeds bij ons ingeschreven zijn.

v  Vanaf maandag 16 maart 2015: voorrang voor kinderen van de personeelsleden van onze school.

v  Vanaf woensdag 18 maart 2015: open inschrijvingen.

Voor het inschrijven van broers en zussen volstaat het om de documenten op te vragen en af te geven aan de juf of op het secretariaat. Hou de datum in de gaten zodat we de voorrangsregel kunnen toepassen!

Een nieuwe leerling inschrijven kan alleen op afspraak.

Onze maximumcapaciteit is vastgelegd op 150 kleuters en 200 leerlingen lagere school. Dit maximum is nog niet bereikt.

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief