december 2014

 

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2014

Renovatie en aanpassingen infrastructuur.

  • De aanpassingen aan de elektriciteit zijn gebeurd. Op 17 december 2014 zal de keuring plaatsvinden. Deze keuring is voor openbare gebouwen vijfjaarlijks.

  • De 2 digitale borden zijn door een paar technische problemen nog niet operationeel. De firma is hiervan op de hoogte gesteld en zal het nodige doen om de borden te kunnen gebruiken.

  • De nieuwe brander is geïnstalleerd en in werking gesteld. Alle radiatorkranen worden binnenkort vervangen door thermostaatkranen. Zo hopen we nog zuiniger om te springen met energieverbruik.

Proefwerken.

Zoals eerder aangekondigd zal er op maandag 15 december GEEN proefwerk gepland worden. Op woensdag 17 december maken alle leerlingen hun laatste proefwerk. De titularissen geven hun kalender tijdig door. Voor het eerste en tweede leerjaar zijn geen proefwerken voorzien.

Leerlingenraad.

De leerlingen van het 2de, 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar kiezen op donderdag 4 december 2014 onze leerlingenraad. Elke klas kiest intern zijn afgevaardigden. De leerlingenraad is een adviesraad. De leerlingen kunnen ideeën voorstellen, ‘knelpunten’ melden en activiteiten voorstellen. De leerlingenraad komt net vóór of net na een vakantie samen.

Grootoudersfeest.

Onze peuters en kleuters zullen de grootouders op donderdag 29 januari 2015 in de bloemetjes zetten. Het feest voor de grootouders is naar het voorjaar verschoven omwille van de te drukke periode in het najaar. Wij laten het feest dit jaar doorgaan in de cultuurzaal Sanderus. We houden jullie op de hoogte!

Zot van Teralfene.

We ontvingen nog maar pas een mooi bedrag van  ‘Retro Teralfene’ of we mogen al een nieuwe activiteit aankondigen. Net zoals de voorbije jaren zal ‘Zot van Teralfene’ ook dit jaar een eindejaarsdrink organiseren. De opbrengst gaat traditiegetrouw naar de kinderen van Teralfene. De scholen kunnen rekenen op een deel van de opbrengst. Meer informatie volgt volgende week.

Zondag 30 november 2014.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRV9nKv3KS3KX2C52XPfaOQLOBTAC237kJ8KUgAkl7JFquRginG‘Eens zal het licht hier schijnen,
Van oost tot west van zuid tot noord
Dan zullen schaduwen verdwijnen’

Bob Dylan

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief