september 2014

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2014

In memoriam. Juf Sasa.

Met droefheid hebben we afscheid genomen van juf Sasa. Gedurende 11 jaar functioneerde zij als kinderverzorgster in onze school. Dit hield in dat ze een ondersteunende opdracht had in de instapklas. Ze nam haar taak zeer ter harte. Door haar rustige omgang met de peuters gaf juf Sasa geborgenheid. De peuters genoten van haar aanpak. Naar collega’s toe was ze steeds bereid om zich aan te passen aan veranderende situaties.

Juf Sasa is op 21 augustus 2014 overleden ten gevolge van een longembolie. Wij wensen haar partner Ignas en haar drie kinderen, Matthias, Raphaël en Femke veel sterkte in deze moeilijke dagen. Ook voor haar ouders, Renaat en Rita, hebben we woorden van troost.

Wij zullen ons juf Sasa blijven herinneren als een goede collega.

Open deuren en infoavonden.

Tijdens de grote vakantie zijn 8 lokalen gerenoveerd. Ten laatste eind volgende week zullen onze kleutertoiletten klaar zijn. Deze lokalen zullen dinsdag 9 en donderdag 11 september vanaf 18.30 uur te bezichtigen zijn.

Op dinsdag 9 september nodigen wij de ouders van de kleuters uit op onze infoavond. Om 19.30 uur begint het algemene gedeelte in de parochiezaal. Daarna gaan de ouders met de kleuterjuf naar de klas voor het specifieke deel.

Op donderdag 11 september is het de beurt aan de ouders van de kinderen van de lagere school. Om 19.30 uur het algemene deel voor de ouders van de leerlingen van het 1ste, 2de en 3de leerjaar. Om 20.00 uur krijgen de ouders van de leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar de algemene informatie.

Scholenveldloop.

De jaarlijkse scholenveldloop gaat door op vrijdag 19 september. Liefst vooraf inschrijven. Hoe meer volwassenen deelnemen, hoe groter het bedrag van de waardebon. Het gaat over 1 km lopen of stappen. Wij nodigen iedereen die op één of andere manier met onze school verbonden is, uit om deel te nemen aan deze gezellige happening.

Fiets- en wandeltocht.

Onze ouderraad organiseert op zondag 14 september een gezinsuitstap. Er kan gefietst of gewandeld worden.. Beide tochten starten op school tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Vorig jaar hebben we met de opbrengst 3 iPads gekocht.

Openluchtklas: wafeltjesweek.

Vanaf volgende week maandag verkopen we wafeltjes ten voordele van de openluchtklassen. De actie duurt tot vrijdag. Eén doos kost 6 euro (vanille of chocolade). De leerlingen van de derde graad zullen instaan voor de verkoop.

Met vriendelijke groeten

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief