februari 2014

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2014

Beste ouders

De kracht van 8.

Het thema voor februari is ‘Luisteren naar elkaar!’Donderdag 6 februari wordt dit thema geopend. De kleur die bij dit thema past, is lichtblauw.

Ontbijtpakket.

Net zoals vorige jaren is ook dit jaar het ontbijtpakket een voltreffer. Op 9 februari staan we voor jullie klaar met bijna 500 pakketten voor volwassenen en ruim 150 voor kinderen. Alvast bedankt voor jullie steun! Een deel van de opbrengst zal gebruikt worden om didactisch materiaal aan te kopen. We houden jullie op de hoogte!

Vervoer met particuliere auto’s.

Soms gebeurt het dat we ouders en grootouders vragen om onze leerlingen te vervoeren naar een culturele of sportieve activiteit. Voor korte verplaatsingen is dit een ideaal alternatief voor een bus. We willen vragen om oog te hebben voor de veiligheid in het algemeen maar vooral voor de veiligheid van onze leerlingen. Chauffeurs dienen zich aan de wegcode te houden en verplichten de leerlingen hun gordel te dragen. We verzoeken de chauffeurs ook om niet te roken tijdens deze korte verplaatsingen.

Brandtrap.

In de loop van de maand februari zal aan de achterzijde van onze school een externe brandtrap gemonteerd worden. Dit is een eerste maatregel die de Raad van Bestuur neemt om de bovenverdieping in gebruik te nemen. De reden hiervoor is de hoge huurprijs van 6 containerklassen. Het is in de eerste plaats de bedoeling om het comfort van leerkrachten en leerlingen te verhogen. Hiervoor zullen enkel de noodzakelijke aanpassingen gedaan worden.

Zot van Teralfene.

De nieuwjaarsdrink van de Zot van Teralfene staat steeds in het teken van een ‘goed doel’. Vorig jaar werden de scholen van Teralfene gesteund en dit jaar maakte men dezelfde keuze. Op 16 februari overhandigen zij ons een cadeaubon van 500 euro voor busvervoer. Hartelijk dank, leden van de ‘Zot van Teralfene’!

Inschrijvingen schooljaar 2014 – 2015.

Voor het schooljaar 2014 – 2015 starten de inschrijvingen op 10 maart 2014. We zetten het even op een rijtje:

Ø  Vanaf 10 maart: broers en zussen van kinderen die reeds bij ons naar school gaan.

Ø  Vanaf 24 maart: kinderen van personeelsleden.

Ø  Vanaf 26 maart kan iedereen zijn  kind inschrijven.

In onze school bestaat geen algemene inschrijvingsstop.

Met vriendelijke groeten

Directie en personeel.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief