januari 2014

NIEUWSBRIEF JANUARI 2014

Beste ouders

 

Het is bijna niet te geloven, maar het jaar zit er weer op.

De deur van 2013 gaat dicht en die van 2014 staat reeds op een kier.

Gelukkig kunnen we alweer terugblikken op een vruchtbaar jaar.

Dankzij jullie actieve deelname werden onze activiteiten een groot succes.

Wij konden telkens weer beroep doen op onze ouderraad en kregen op de passende momenten een steuntje in de rug van de Raad van Bestuur. Wij waarderen dit ten zeerste.

Ook de samenwerking met de gemeente en de parochiegemeenschap ligt ons nauw aan het hart. Wij stellen deze logistieke steun op prijs.

Ondertussen is het eerste trimester een feit. Het is geen sinecure om alle activiteiten op elkaar te laten volgen zonder er zelf in verloren te lopen. Het gaat van de start van een nieuw schooljaar over Sinterklaas naar onze kersthappening. Tussendoor was er de gezinsuitstap, de boekenbeurs en de viering voor de grootouders. Om het eerste trimester af te sluiten, waren er de proefwerken en om het nieuwe jaar goed in te zetten schreven we nieuwjaarsbrieven.

Dankzij de inzet van het ganse team slagen wij er in om de kinderen hier doorheen te loodsen. Een team om fier op te zijn! Het is dit team dat ook in 2014 zal klaar staan om er het beste van te maken voor alle leerlingen. Daar mogen jullie op rekenen. Maar eerst laten we iedereen graag genieten van de komende feestdagen.

 

VROLIJK KERSTFEEST EN GELUKKIG NIEUWJAAR!

Directie en schoolteam.

 

De kracht van 8.

Thema januari: samenwerken en elkaar helpen!

Dinsdag 7 januari wordt dit thema geopend. De kleur is groen.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief