oktober 2013

 

 

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2013

 

Kracht van acht: ‘EERLIJK ZIJN’. Kleur: geel.

In ons jaarthema ‘de kracht van 8’ komt deze maand ‘EERLIJK ZIJN’ aan bod. Het gaat niet alleen over eerlijk zijn tegenover anderen maar ook tegenover jezelf. Naast het belang van een eerlijke houding aannemen gaat het tevens over eerlijk je emoties tonen. Hierdoor stelt men zich vaak kwetsbaar op. Wij proberen onze kinderen hiermee te leren omgaan.

Fiets- en wandeltocht.

Onze ouderraad organiseerde op zondag 22 september een wandel- en fietstocht. Door een goede organisatie is alles vlot en veilig verlopen. Bedankt ouderraad! Er waren meer deelnemers dan vorig jaar en volgend jaar streven we naar 250 deelnemers. Naast wandelen en fietsen was het gezellig genieten van een natje en een droogje, maar nog het meest van de muziekband: ‘Midlive’.

Moerasklas van 14 tot 18 oktober.

Dit jaar staat er voor de leerlingen van de derde graad een avontuurlijke openluchtklas op het programma: een moerasklas. Doordat deze openluchtklassen zo vroeg gepland zijn, was het niet mogelijk om onze wafelverkoop te organiseren. Geen nood! Na de vakantie zullen jullie de gelegenheid krijgen om van onze lekkere wafeltjes te smullen.

Boekenbeurs met Geronimo Stilton.

Op vrijdag 25 oktober nodigen wij iedereen uit om naar onze boekenbeurs te komen. Dat kan tot 19.00 uur. Geronimo Stilton komt van 16.00 uur tot 18.00 uur langs om te signeren.

Sint-Jan viert Kerstmis op vrijdag 13 december.

In het kader van een kerstmarkt zijn we op zoek naar beoefenaars van ‘oude ambachten’. De bedoeling is dat er tijdens de markt wel degelijk iets gemaakt wordt. Wie zich geroepen voelt of iemand kent die een ambacht onder de knie heeft, kan contact opnemen met de school (directie@sint-jan.be of 053/68 35 44) of kan een nota in de schoolagenda schrijven.

 

Met vriendelijke groeten

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief