september 2013

 

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013

Infoavonden.

Op dinsdag 10 september nodigen wij de ouders van onze kleuters uit op onze infoavond. Om 19.30 uur begint het algemene gedeelte in de parochiezaal. Daarna gaan de ouders met de kleuterjuf naar de klas voor het specifieke deel.

Op donderdag 12 september is het de beurt aan de ouders van de kinderen van de lagere school. Om 19.30 uur het algemene deel voor de ouders van de leerlingen van het 1ste, 2de en 3de leerjaar. Om 20.00 uur krijgen de ouders van de leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar de algemene informatie.

In het algemene deel worden aanpassingen en veranderingen meegedeeld, licht de ouderraad hun werking toe en geven we een overzicht van onze komende projecten en activiteiten.

 

Scholenveldloop.

De jaarlijkse scholenveldloop gaat door op vrijdag 20 september. In een brochure die de sportdienst via de leerlingen heeft verspreid, zit het programma en een deelnemingsformulier. Hoe meer volwassenen deelnemen, hoe groter het bedrag van de waardebon. Wij nodigen iedereen die op één of andere manier met onze school verbonden is, uit om deel te nemen aan deze gezellige happening.

 

Fiets- en wandeltocht.

Onze ouderraad organiseert op zondag 22 september voor de tweede keer een fietstocht. Dit jaar is ook een wandeltocht uitgestippeld. Beide tochten starten op school. Vorig jaar kochten we met de opbrengst cd spelers voor gebruik in de klassen.

 

Schoolreglement.

Een belangrijke wijziging in het schoolreglement is dat leerlingen die vlak voor of onmiddellijk na een vakantie afwezig zijn, hun afwezigheid ENKEL MET EEN DOKTERSATTEST kunnen verantwoorden. Elk ander attest (briefje van ouders) is niet geldig. Zonder doktersattest zal de leerling als onwettig afwezig doorgegeven worden. Deze aanpassing is het gevolg van een nieuw decreet.

 

Met vriendelijke groeten

Directie en schoolteam.

Artikel maakt deel uit van de volgende categories
Nieuwsbrief